WhatsApp Icon

о нама

несрећа

ккк је независни дистрибутер електронских компоненти, посвећени смо пружању електронских компоненти купцима и услугама подршке. основана 2000. године, имамо логистичка складишта у Хонг Конгу и Шенжену, Кина.

несрећа

ккк је добио сертификат међународног стандарда квалитета исо9001:2015, придржавамо се принципа "квалитет на првом месту, купац на првом месту" и професионалне техничке подршке, и велика нам је част што смо блиски партнер многих познатих произвођача електронике и наведених група .

имамо квалитетан елитни тим, а наше пословање покрива више од 20 земаља у свим регионима света. опслужујемо глобалне произвођаче и дистрибутере електронике и фокусирамо се на услуге оем, емс и цем. ккк се стално побољшава како би придобио поверење купаца, посебну пажњу посвећујемо вашим захтевима. наши производи се примењују на индустријску аутоматизацију, аутомобилску електронику, медицину и комуникације, информационе технологије, нову енергију и друге области. радујемо се што ћемо постати ваш најбољи партнер у дистрибуцији компоненти!

Врх